За фирмата
Новини
Поддръжка
Услуги
Download
Контакти
Семинари
Web поща
Начало
Дейност
Структура
Екип
Партньори
Клиенти
Проекти
Възможности за работа
Новини
Събития
Горещи продукти
Архив
Форма за заявяване на изпитание
Форма за задаване на въпроси
FAQ
Форми за заявка за ремонт
Условия за валидност на гаранциите
Datasheets
Firmwares
Сертификати
Документи
Регистрация на посетителите
Тема и програма на семинара на семинара
Видеоконферентни системи
Конвертори WIZLAN
РАД Група

Търсене:

[ English ]   
Начало Малко "FUN" или "бисери" от технически задания!
http://www.vcon.com


Малко "FUN" или "бисери" от технически задания!
Добави нов "бисер"


 • Тук ще намерите някой забавни и противоречиви технически изисквания към нас намерени в технически задания. Нека този, който се познае като автор да не се сърди! Това е само едно приятелско "намигване" от нас.

 • Слави Трифонов: "Мислите, че не знам к'во е www - това е world wild web - световната дива мрежа".

 • Обаждане от клиентка: - Фонтовете ми изчезнаха и сега файловете ми нямат фонтове. На екрана излезе съобщение: "File not found"

 • Технически проблем: Потребител: "Ало, принтера ми се скапа! На първата страница печата отпред и отзад, а на втората - нищо!! Системен администратор: "Обърнете на обратно двупластовата хартия на матричния си принтер!!! :)

 • Безплатни ОБЯВИ Тук са обявите които търсите, над 70 категории, страхотна скорост, изчистен дизайн за да можете максимално бързо да намерите търсената обява!Не пропускай шанса си, провери и тук! http://dalavera.net

 • По истински случай...... IT шеф към подчинен -Жоро, имаме ли firewall? - Не знам. - Значи нямаме. Да се изготви проект за изработката му.

 • При посещение при клиент, който усилено ме уверяваше, че е направил нещо незаконно и се страхуваше да не влезе в затвора.Пристигайки установявам" This program is performed for illegal operation...." ;)

 • Ако шофьорите ги наемаха на работа както програмистите... ето как щеше да изглежда една обява: Длъжност: шофьор Изисквания: професионални навици на управление на леко- и тежкотоварни автомобили, тролеи, трамваи, влакове на метрото, трaктори, багери, БМП и съвременни леки/тежки танкове, на въоръжение в страните НАТО. Навици за ралийно и екстремално управление са задължителни. Опит във Формула-1 - препоръчва се. Кандидатите трябва да притежават сертификати от BMW, General Motors и Bosch, а също и дипломи за участие в големи международни ралита, но не по-стари от 2 години. Заплащанe: 300-500 лева, определя се в зависимоста от резултата на интервюто. Знания и опит в ремонт на бутални и роторни двигатели, автоматични и ръчни трансмисии, системи за запалване, бордови компютри, ABS, GPS и автомобилини аудио системи на водещи световни производители - задължително. Опит в провеждане на тенекеджийски и бояджийски работи - плюс.

 • "Когато правиш сума на суми и една от всичките суми не е сума, не ги сумира!" Из обяснения на служител в офиса при работа с Excel

 • Един доцент в университета беше казал следния бисер: "Трифазната мрежа представлява: по първата фаза тече ток, по втората напрежение, а по третата косинус фи :)

 • Администратор към юзер- с каква файлова система сте- уиндолс екс пи

 • 4 юзера и 4 админа пътуват във влак юзерите си взели 4 билета, админите 3, скрили единия в тоалетната и минали. Следващия път юзерите си взели 3 билета, а администраторите 1 и се скрили в тоалетната. Подали го през врата и минали пак. Вече на юзерите и м пппппписнало и решили и те да хитруват- взели си и те 1 билет.Обаче тоя пат админите ги набили и им взели едничкото билетче. Извода е, че не всичко което е приложимо в живота за админи е приложимо за юзери

 • "Госпожо, не сме ние, вирусите се разпространяват САМИ" казала със самочувствие и компетентно телефонистката на РАД група комуникационни технологии в отговор на молбата да не ни се изпращат заразени файлове по електронната поща.


2017© РАД група комуникационни технологии. Всички права запазени.
изработка: УебДизайн ООД Професионалистите се отличават ...