За фирмата
Новини
Поддръжка
Услуги
Download
Контакти
Семинари
Web поща
Начало
Дейност
Структура
Екип
Партньори
Клиенти
Проекти
Възможности за работа
Новини
Събития
Горещи продукти
Архив
Форма за заявяване на изпитание
Форма за задаване на въпроси
FAQ
Форми за заявка за ремонт
Условия за валидност на гаранциите
Datasheets
Firmwares
Сертификати
Документи
Регистрация на посетителите
Тема и програма на семинара на семинара
Видеоконферентни системи
Конвертори WIZLAN
РАД Група

Търсене:

[ English ]   
Начало Новини Siemens избра BreezeMAX™ платформата на Alvarion
http://www.vcon.com


Малко "FUN" или "бисери" от технически задания!
Добави нов "бисер"

16 Юли 2004
Siemens избра BreezeMAX™ платформата на Alvarion

14 юли 2004 – Alvarion Ltd. (NASDAQ: ALVR) обяви, че Siemens Information and Communication Networks избра Alvarion като доставчик на решението BreezeMAX 3500 - първият продукт, който Alvarion пусна на пазара като част от наскоро обявената WiMAX платформа. Платформата BreezeMAX е предназначена за оператори, ползващи системи, работещи по стандарт IEEE 802.16/HiperMAN с бърз ROI за жилищни помещения и бизнес сгради с безжичен DSL, MDU/MTU и др.

“Договорът със Siemens е крайъгълен камък по пътя към нашия успех и сме горди, че бяхме избрани от Siemens Information and Communication,за да осигурим BreezeMAX като решение в един особено вълнуващ период от развитието на безжичната индустрия,” каза Zvi Slonimsky, CEO на Alvarion.

Платформата BreezeMAX е високоскоростно безжично решение с висок капацитет, изградено въз основа на IEEE 802.16/ETSI HiperMAN стандарти и профилите от WiMAX Forum. Основоположник във WiMAX форума, както и развитието на WiMAX партньорство с Intel е кулминацията в десетгодишния път на Alvarion като лидер на BWA пазар. BreezeMAX платформата включва в себе си основни технологични новости в безжичните решения, както и 10-годишния опит на Alvarion’s в развитието и пускането на пазара на OFDM системите. Това е платформа за оператори, която осигурява множество от високоскоростни приложения за различен клас потребители – от жилищни сгради до бизнес фирми, MDU/MTU, “hotspot backhauling” и свързване на жилища в мрежа. BreezeMAX платформата е проектирана така, че да работи с клиентски устройства сертифицирани по WiMAX , и които ще се правят с чипа на Intel WiMAX в момента, в който бъде пуснат на пазара.

Всички новини0
Архив на новини0


2017© РАД група комуникационни технологии. Всички права запазени.
изработка: УебДизайн ООД Професионалистите се отличават ...