За фирмата
Новини
Поддръжка
Услуги
Download
Контакти
Семинари
Web поща
Начало
Дейност
Структура
Екип
Партньори
Клиенти
Проекти
Възможности за работа
Новини
Събития
Горещи продукти
Архив
Форма за заявяване на изпитание
Форма за задаване на въпроси
FAQ
Форми за заявка за ремонт
Условия за валидност на гаранциите
Datasheets
Firmwares
Сертификати
Документи
Регистрация на посетителите
Тема и програма на семинара на семинара
Видеоконферентни системи
Конвертори WIZLAN
РАД Група

Търсене:

[ English ]   
Начало Новини ALVARION придоби interWAVE COMMUNICATIONS INTERNAT...
http://www.vcon.com


Малко "FUN" или "бисери" от технически задания!
Добави нов "бисер"

25 Август 2004
ALVARION придоби interWAVE COMMUNICATIONS INTERNATIONAL

Alvarion Ltd. (NASDAQ: ALVR) и interWAVE® Communications International, Ltd. (NASDAQ: IWAV) обявиха, че са сключили договор, с който Alvarion придобива interWAVE за $5.75 на дял, което съответства приблизително на $56 милиона долара. interWAVE е водещ доставчик на компактно мобилно GSM и CDMA оборудване за мрежи и услуги, който е насочил своите усилия към пазари в развиващи се райони с ниска наситеност, както и за вертикални приложения. Alvarion е световен лидер в безжични решения, която чрез своята всеотдайна работа във WiMAX Forum™ е фокусирала своите усилия в ръководенето на пазара към използването на продукти, които работят по определени стандарти.

Ние сме развълнувани от тази сделка по ред причини каза Zvi Slonimsky, CEO на Alvarion. “Първо, тя веднага ни дава добро, ефективно фиксирано и мобилно клетъчно решение, което допълва нашето eMGW решение за предаване на глас и данни, обслужващо райони с недостатъчна или липсваща жична инфраструктура. Придобиването на interWAVE разширява пазара, който обслужваме, с един бързо растящ сегмент за мобилни комуникации, разширява и нашата база от клиенти с известни оператори и влияе върху нашите взаимоотношения, върху продажбите ни в световен мащаб и възможностите ни за обслужване на клиентите.
“На второ място, техническият опит на interWAVE’s в проектирането на клетъчни системи и изграждането на цели мобилни мрежи ще ускорят развитието на нашите следващи серии от устройства WiMAX....”
Сделката ще стане ефективна чрез сливането на interWAVE като филиал на Alvarion. Придобиването се очаква да приключи до края на третата четвърт на 2004 г.

Всички новини0
Архив на новини0


2017© РАД група комуникационни технологии. Всички права запазени.
изработка: УебДизайн ООД Професионалистите се отличават ...