За фирмата
Новини
Поддръжка
Услуги
Download
Контакти
Семинари
Web поща
Начало
Дейност
Структура
Екип
Партньори
Клиенти
Проекти
Възможности за работа
Новини
Събития
Горещи продукти
Архив
Форма за заявяване на изпитание
Форма за задаване на въпроси
FAQ
Форми за заявка за ремонт
Условия за валидност на гаранциите
Datasheets
Firmwares
Сертификати
Документи
Регистрация на посетителите
Тема и програма на семинара на семинара
Видеоконферентни системи
Конвертори WIZLAN
РАД Група

Търсене:

[ English ]   
Начало За фирмата Структура
http://www.vcon.com


Малко "FUN" или "бисери" от технически задания!
Добави нов "бисер"

Структура

     РАД Група КТ е структурирана така, че потребителите да разчитат на максимално съдействие по време на целия процес – от предварителни консултации до надстройка и актуализация на вече изградените комуникационни мрежи. РАД Група КТ разполага с офиси и сервизни центрове в София и Варна, голям автомобилен парк, професионална тестова и анализираща апаратура за всички видове комуникационни решения, както и сертифицирани специалисти в различни области – четири специалисти сертифицирани като CCNA (Cisco Certified Network Associate), един като CCNP, трима сертифицирани от 3Com, трима сертифицирани от ECI Telecom, един от ECTel, двама от RAD Data Communications, петима от RiT Technologies, трима от Brand Rex, читирима от R&M, десет Certified BreezeCom Technician, един сертифициран инженер от RADCOM, и др. Поддържаме развита национална дистрибуторска мрежа. Екипът ни е структуриран в няколко отдела:

     Търговски отдел - отговорен от една страна за контактите с партньори, доставчици на оборудване и дистрибутори в страната; и от друга за продажбите, търговското и административно обслужване на потребителите.

     Технически отдел, който осъществява технологично проектиране и реализация на комуникационните решения, технологично обслужване, техническата поддръжка, сервиз, консултации и обучение.

     Отдел “Финанси и счетоводство” работи за структуриране, оптимизиране и отчетност на финансовата дейност на компанията, и търси рентабилни финансови решения за всеки конкретен проект.

     Отдел “Маркетинг” проучва пазарните тенденции, за да предостави на компанията реална бизнес-перспектива, актуална информация за нуждите на потребителите и инструменти за тяхното задоволяване. Отделът се грижи и за общественото представяне на компанията и ефективните рекламни комуникации.

     Офисът в гр. Варна осъществява преки контакти с потребители и партньори локализирани в Североизточна България и реализира проектите на компанията в този регион.

     Вярваме, че професионализмът на нашия екип, постоянното актуализиране на неговата квалификация и перфектната координация на вътрешно фирмените звена са сред най-важните предпоставки за постигнатата висока степен на потребителско доверие към РАД Група КТ.


2017© РАД група комуникационни технологии. Всички права запазени.
изработка: УебДизайн ООД Професионалистите се отличават ...