За фирмата
Новини
Поддръжка
Услуги
Download
Контакти
Семинари
Web поща
Начало
Дейност
Структура
Екип
Партньори
Клиенти
Проекти
Възможности за работа
Новини
Събития
Горещи продукти
Архив
Форма за заявяване на изпитание
Форма за задаване на въпроси
FAQ
Форми за заявка за ремонт
Условия за валидност на гаранциите
Datasheets
Firmwares
Сертификати
Документи
Регистрация на посетителите
Тема и програма на семинара на семинара
Видеоконферентни системи
Конвертори WIZLAN
РАД Група

Търсене:

[ English ]   
Начало Технологии Системи за сигурност
http://www.vcon.com


Малко "FUN" или "бисери" от технически задания!
Добави нов "бисер"

Горещи продукти

NetScreen-5GT

Новият продукт NetScreen-5GT е от ниския клас устройства с фиксирана конфигурация на водещият производител на решения за информационна сигурност NetScreen Inc и предлага Firewall, VPN шлюз, защита от DoS атаки и управление на трафика. Всичко това е съчетано с висока производителност и гъвкавост даващи възможност за изграждане на надеждна защита на отдалечени фирмени офиси. Новата платформа е с повече памет и изчислителна мощ, за да може да извършва допълнителни натоварващи задачи като защита от злонамерен трафик (Intrusion Detection) и защита от вируси. Интегрирането на антивирусна функционалност е планирано за втората половина на 2003 г. като част от споразумение с компанията TrendMicro.

повече0


Описание

Защита на поверителната информация, предотвратяване на неоторизиран достъп, отблъскване на различни външни заплахи - това са главните проблеми на професионалистите, занимаващи се с информационна сигурност. За решаването им традиционно се използват решения, чиято производителност е съобразена със скоростта на WAN. Съвремеността обаче изисква нова концепция за сигурност, фокусирана върху вътрешната LAN. Това изисква използването на устройства с висока производителност способни да обработват голямото количество трафик, характерно за този тип мрежи.

NetScreen Systems Inc. предлага разнообразни решения за мрежова сигурност, уникални със своята производителност и функционалност. Устройствата на NetScreen осигуряват възможност за защита с интегрирани Firewall и VPN шлюз, работещи с гигабитови скорости. Използващи интегрирана ASIC технология, устройствата се отличават с много ниско закъснение и висока производителност при изпълнение на натоварващи задачи като инспектиране на IP пакети и IPSec криптиране. С разнообразието на интерфейси, богатата функционалност и лесното управление, устройствата могат лесно да се интегрират във всяка мрежова инфраструктура.

Производители


CISCO Systems Inc.
http://www.cisco.com

3COM Corporation
http://www.3com.com

NetScreen
http://www.netscreen.com/

Downloads


Datasheets
2017© РАД група комуникационни технологии. Всички права запазени.
изработка: УебДизайн ООД Професионалистите се отличават ...
Security, ASIC, SSL, VPN, FIreWall, IPSec, Deep Inspection, Denial of Service, Embeded antivirus, Intusion prevention, purpose-build, NetScreen, IDP, IDS,FIPS, ICSA, 3DES, DES, AES, SHA-1, MD-5,PKI,X.509, untusted, trusted, tunnel