Партньори

„РАД група Комуникационни технологии“ ООД поддържа многогодишни контакти с водещи фирми в света в областта на информационните технологии и информационна и мрежова сигурност.

Milestone е световен лидер в управлението на IP видео. Проектира, разработва и произвежда водещи в света IP базирани решения за видео управление за организации с всякакви форми и размери.
Фирма „РАД Група – Комуникационни технологии“ ООД е Платинен партньор на Milestone.

Axis е пазарен лидер в мрежовото видео. По-голямата част от продажбите на Axis се генерират от областта на видео продукта; мрежови камери, видео енкодери, аксесоари и приложен софтуер.
Фирма „РАД Група – Комуникационни технологии“ ООД е Златен партньор на Axis.

Cisco Systems, Inc. е водещ световен производител в – сферата на комуникационните и информационните технологии.
Фирма „РАД Група – Комуникационни технологии“ ООД е партньор на Cisco Systems.

WizLAN е водещ производител на висококачествени оптични решения за свързване, предназначени за индустриални, охранителни, корпоративни и корпоративни и мрежи за киберсигурност. WizLAN е сертифициран по ISO 9001: 2015 и продуктите отговарят на ROHS.
Фирма „РАД Група – Комуникационни технологии“ ООД е партньор на WizLAN.

Paxton, проектира и произвежда водещи на пазара IP контрол на достъпа, входящи системи и интелигентни системи за интелигентни сгради. Базиран в Брайтън, Източен Съсекс, Paxton произвежда локално и изнася в над 60 страни по света.
Фирма „РАД Група – Комуникационни технологии“ ООД е партньор на Paxton.

IBM е американска компания, най-големият в света доставчик на софтуер, хардуер и комплексни услуги в областта на информационните технологии.
Фирма „РАД Група – Комуникационни технологии“ ООД е партньор на IBM .

Agent Video Intelligence (Agent Vi ™) е водещ световен доставчик на решения за отворена архитектура и видео анализи. Цялостното предложение за видео анализи на Agent Vi включва софтуерни продукти за локални инсталации, както и за SaaS в облак, с възможности, вариращи от видео анализ в реално време и сигнали до търсене на видео и бизнес интелигентност.
Фирма „РАД Група – Комуникационни технологии“ ООД е партньор на Agent Vi ™.

Ievo Ltd е независима британска биометрична компания, която се фокусира върху проектирането, производството и дистрибуцията на надеждни и иновативни биометрични продукти за разпознаване на пръстови отпечатъци.
Фирма „РАД Група – Комуникационни технологии“ ООД е партньор на Ievo Ltd.

Palto Alto Networks е глобален лидер в сектор киберсигурност, като са известни с това, че винаги оспорват статуквото и генерират световните тенденции в тази сфера. Те предлагат високоефективна и иновативна киберсигурност в мрежи, крайно клиентските устройства, различните видове Cloud и мобилни устройства. Решенията на компанията се основават на иновативна платформа за управление на сигурността, която защитава милиарди потребители по света, чрез непрекъснати иновации в съчетание с най-новите постижения в областта на сигурността, автоматизацията на анализа. Мисията на компанията е да защити нашия жизнен път в дигиталната ера, като предовратява успешните кибератаки.
Фирма „РАД Група – Комуникационни технологии“ ООД е партньор на Palto Alto Networks.

Rapid7 предлага софтуер и услуги за анализ на информационната сигурност, които помагат на организациите да намалят риска от атака, да откриват и реагират атаките и да създават ефективни системи за ИТ сигурност. С пълното събиране на данни в реално време, усъвършенстваната корелация и пълна информираност за техниките на атакуващите, Rapid7 укрепва способността на предприятието да се защитава срещу всичко – от еднократни атаки до планирани и целенасочени такива. За разлика от традиционните технологии за управление на уязвимостта и откриване на инциденти, Rapid7 осигурява видимост, наблюдение и поглед върху атаките и потребителите от крайната точка до облака.
Фирма „РАД Група – Комуникационни технологии“ ООД е партньор на Rapid7.

HPE/Aruba е водещ в света производител на мрежови системи, предлагащ пълно портфолио от комутатори, маршрутизатори и безжични точки за достъп, както и решения за сигурност на мрежите, инструменти за тяхното локално и онлачно управление, и свързаните с мобилността мрежови услуги. Комбинацията с другите иновативни и висококачествени продукти на производителя в областта на сървърите, системите за съхранение на данни и софтуер, както високото ниво на консултациите и следгаранционна поддръжка, позволява на HPE да предложи уникален пакет за клиентите, което го отличава от останалите конкуренти на пазара.
Фирма „РАД Група – Комуникационни технологии“ ООД е партньор на Aruba.

RAD (регистрираната търговска марка на RAD Data Communications Ltd.) е частна корпорация със седалище в Тел Авив, Израел, която проектира и произвежда специализирано мрежово оборудване. Фирма „РАД Група – Комуникационни технологии“ ООД е партньор на RAD Data Communications Ltd.

Check Point Software Technologies предоставя на организации от всякакъв мащаб защита на данни и мрежова сигурност в интегрирана платформа от следващо поколение защитни стени. Независимо дали имате нужда от сигурност от следващо поколение за вашия център за данни, предприятие, малък бизнес или домашен офис – Check Point има решение за вас. Gartner нарече Check Point лидер за 16-ти път в магически квадрант 2018 и казва: Check Point има визия, усъвършенствана превенция на заплахите и централизирано управление на защита на вашето предприятие от днешните кибератаки.
Фирма „РАД Група – Комуникационни технологии“ ООД е партньор на Check Point Software Technologies.

CyberArk е компания за сигурност, която се фокусира върху целенасочените киберзаплахи. Тя помага на компаниите да защитят най-ценните си информационни активи, инфраструктура и приложения от атаки стартиращи най-често отвътре чрез прикриване зад привилегировани акаунти. Решенията за сигурност CyberArk превъзхождат изискванията на одиторите и регулаторите, които признават, че привилегированите акаунти са най-бързия път за кибератаки и изискват по-високо ниво на защита. Компанията се фокусира върху предоставянето на нова категория целеви решения за сигурност, които помагат на клиентите да спрат да реагират на кибернетичните заплахи впоследствие, а да ги изпреварят, като предотвратяват развитието на атаките преди да се извършат непоправими щети за бизнеса.
Фирма „РАД Група – Комуникационни технологии“ ООД е партньор на CyberArk.

Exabeam предоставя технология за управление на сигурността от следващо поколение (Next gen SIEM), която позволява на организациите да защитават своята най – ценна информация. Платформата за управление на сигурността на Exabeam съчетава неограничено събиране на LOG данни, усъвършенствани поведенчески анализи и автоматизирана реакция на инциденти, всичките поддържани от патентована технология Smart Timeline на Exabeam, която използва машинно обучение за проследяване на идентичността и поведението във времето.
Фирма „РАД Група – Комуникационни технологии“ ООД е партньор на Exabeam.

Juniper Networks е лидер в предлагането на най – модерните технологични решения за мрежи и сигурност. В нейното портфолио са включени комутатори, маршрутизатори, софтуер за мрежово управление, оборудване за мрежова сигурност и решения за софтуерно дефинирани мрежи.
Фирма „РАД Група – Комуникационни технологии“ ООД е партньор на Juniper Networks.

VMware е пионер във виртуализацията и новатор в облачната и бизнес мобилност. – VMware е доказан лидер и позволява да управлявате, свързвате и защитавате приложения в облаци и устройства в обща работна среда, така че получавате както свобода, така и контрол.
Фирма „РАД Група – Комуникационни технологии“ ООД е партньор на VMware.

Forcepoint предлага решения за информационна сигурност насочени към човека, с разбиране, оценка и адаптиране към неговото поведение. Разполага с централно управление на различните продукти за сигурност включващи предотвратяване загубата на данни (DLP), уеб и имейл защита, благодарение на което организациите могат да движат бизнеса си напред, като внедряват без рискове транформиращите технологии като облак, мобилност, интернет на нещата (IoT) и други. С решенията на Forcepoint се постига съответствие с нормативните изисквания на Регламента на защитата на личните данни (GDPR). Решенията на Forcepoint защитават данните и самоличността на хиляди корпоративни и държавни клиенти в над 150 страни.
Фирма „РАД Група – Комуникационни технологии“ ООД е партньор на Forcepoint.

Optex е водещ производител на системи за периметрова охрана и доставчик на глобални решения в областите на сигурността. ,.
Фирма „РАД Група – Комуникационни технологии“ ООД е партньор на Optex.
Фирма „РАД Група – Комуникационни технологии“ ООД е партньор на Forcepoint.

FLIR Systems е най-голямата търговска компания в света, специализирана в проектирането и производството на термовизионни камери, компоненти и сензори за изображения.
Фирма „РАД Група – Комуникационни технологии“ ООД е партньор на Flir Systems.