ЗА НАС

РАД Група КТ е българска частна компания, създадена през 1991 година с основна дейност системна интеграция и успешно развива няколко бизнес-направления. Основни сред тях са проектирането и реализацията на цялостни информационни инфраструктури, интегрирани решения за корпоративна сигурност, мрежова и информационна сигурност и др.. В рамките на всяко направление осигуряваме комплексно обслужване – консултации, проектиране, доставка, инсталиране, обучение и поддръжка, гаранционен и извънгаранционен сервиз, разнообразни допълнителни услуги.

Компанията е структурирана така, че потребителите да разчитат на максимално съдействие по време на целия процес – от предварителни консултации до проектиране, изграждане и надстройка на вече изградените комуникационни мрежи и системи за сигурност. „РАД Група Комуникационни технологии“ ООД разполага с офиси и сервизни центрове в София и Варна, автомобилен парк, професионална тестова и анализираща апаратура за всички видове комуникационни решения, както и сертифицирани специалисти в различни области.

През целия период на съществуване основната мисия на „РАД Група Комуникационни технологии“ ООД е:

  • Предоставяне на високотехнологични и ценово ефективни решения в областта на комуникациите и сигурността;
  • Интеграция на системите в отделните технологични направления;
  • Професионализъм на персонала: непрекъснато подобряване на специализации и компетенции;
  • Ориентация към клиентите: Изграждане на доверие в клиентите чрез ползотворни „по мярка” проекти със запазване на инвестициите и възможности за разширение и дългосрочно сътрудничество;
  • Гарантиране на професионална поддръжка и отлично обслужване.